Web Toolbar by Wibiya
Αναζήτηση
Βρείτε: (Λέξη κλειδί)
Κατηγορία:
Τοποθεσία: (Πόλη, ή Τ.Κ.)
Advertisement
Σύνδεση στο λογαριασμό μου
Νέες Καταχωρίσεις
Coupons
No featured coupons.

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Φωτογραφίες

Διαμόρφωση εσωτερικών χώρων απο γυψοσανίδα Διαμόρφωση εσωτερικών χώρων απο γυψοσανίδα
Χωρίσματα Γυψοσανίδας
Τα χωρίσματα γυψοσανίδας αποτελούν μια ελαφριά , οικονομική γρήγορη και χωρίς φθορές ευέλικτη λύση που είναι ιδανική για χώρους όπου απαιτείται αλλαγή διαρρύθμισης, σε κτίρια με συγκροτήματα γραφείων σε κατοικίες οπού συχνά χρειάζεται να διαμορφωθούν νέοι χώροι χωρίς μερεμέτια, ενώ μάλιστα η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί .
Τα χωρίσματα γυψοσανίδων / τσιμεντοσανίδας αποτελούνται κατά κανόνα από μονή στρώση γυψοσανίδας / τσιμεντοσανίδας, η οποία στερεώνεται κατάλληλα με βίδες στις δύο πλευρές μεταλλικού σκελετού που κατασκευάζεται επί τόπου από μονή σειρά κατάλληλα μορφοποιημένων μεταλλικών προφίλ (στρωτήρες - ορθοστάτες). Οι αρμοί στοκάρονται και φινίρονται.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις ή τις προδιαγραφές ηχομόνωσης, πυραντίστασης κλπ., μεταβάλλεται το πάχος του σκελετού από 50mm
Κατασκευές - Εφαρμογές Αλουμινίου Κατασκευές - Εφαρμογές Αλουμινίου
Πόρτες, παράθυρα ανοιγώμενα – συρόμενα, ειδικές κατασκευές με ρολά – παντζούρια – σίτα – βιτρίνες, ανάλογα με τον τύπο και τις απαιτήσεις. Εγγυημένη διάρκεια λειτουργίας, εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία από τον θόρυβο, ασφάλεια, αντοχή και λειτουργικότητα. Απεριόριστες χρωματικές και σχεδιαστικές προτάσεις για να υλοποιήσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Όπως απαιτούν οι σύγχρονες λύσεις και οι δομικές ανάγκες.
Τα ανοιγόμενα παράθυρα ανάλογα με τον τρόπο κίνησης των φύλλων χωρίζονται σε απλά ανοιγόμενα (με πλευρικούς μεντεσέδες προς τα μέσα ή προς τα έξω), ανοιγόμενα και ανακλινόμενα (προς τα μέσα με ειδικό μηχανισμό ανάκλησης) και προβαλλόμενα προς τα έξω (με στροφείς ή ειδικό μηχανισμό) ενώ κατασκευάζονται και θερμομονωτικά.Οι ανοιγόμενες πόρτες σε σχέση με τη χρήση που προορίζονται χωρίζ
Ψευδοροφές ορυκτόν ινών Ψευδοροφές ορυκτόν ινών
Ψευδοροφές Ορυκτών Ινών.
Η κατασκευή ψευδοροφών ορυκτών ινών είναι ένας γρήγορος ,εύκολος και οικονομικός τρόπος για την αισθητική αναβάθμιση και λειτουργική βελτίωση του επαγγελματικού χώρου,παρέχοντας εύκολη δίοδο H/Y συστημάτων εξαερισμού, κλιματισμού με κασέτες η κανάλια οροφής και φωτιστικά σώματα. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, μας παρέχουν υψηλή ακουστική ενώ επίσης έχουν ηχομόνωση. Οι πλάκες ορυκτών ινών παράγονται με πρώτη ύλη τον ειδικά επεξεργασμένο ορυκτοβάμβακα, ο οποίος προέρχεται από τη θερμική κατεργασία (ψήσιμο) οργανικών και ανόργανων υλικών. - See more at: http://www.athinaikitechniki.gr/index.php/proionta/2012-10-25-21-52-18/peydorofes-oriktis-inas#sthash.Zxern89U.dpuf
Κινητά Χωρίσματα ΤΥΠΟΥ PLUS 4 Κινητά Χωρίσματα ΤΥΠΟΥ PLUS 4
Το κινητό χώρισμα αποτελεί στις μέρες μας την πιο βολική και σύγχρονη λύση στη μοντέρνα αρχιτεκτονική για την δημιουργία χώρων εργασίας. Για τον αρχιτέκτονα, το μηχανικό, τον διακοσμητή, τον διευθυντή προσωπικού, το κινητό χώρισμα είναι το κλειδί που μετατρέπει το δύσκολο πρόβλημα της οργάνωσης ενός χώρου σε μια εύκολη πρακτική με άριστα αισθητικά αποτελέσματα. Με την βοήθεια του κινητού χωρίσματος, η αντιμετώπιση της κατανομής χώρου, στις τρεις διαστάσεις, οδηγεί σε οικονομικές και ποιοτικές λύσεις. Οικονομία χώρου και ποιότητα περιβάλλοντος, εργονομία και αισθητική, σε πλήρη συνδυασμό.
Χωρισμα τζαμι - περσιδα καθ ολο το υψος Χωρισμα τζαμι - περσιδα καθ ολο το υψος
Οι κατασκευές μας είναι λυόμενες και η στήριξη τους γίνεται με ειδικούς ταχυσυνδέσμους, έτσι ώστε η αποσυναρμολόγιση, η μεταφορά σε άλλο χώρο και η επανασύνδεση τους, όποτε χρειαστεί, να γίνεται με ιδιαίτερη ευκολία και με μεγάλη ταχύτητα χωρίς φθορές.
Χωρίσματα γραφείων με εσωτερικές περσίδες
Κινητά διαχωριστικά γραφείων δαπέδου οροφής από σκελετό αλουμινίου σε χρώμα RAL της επιλογής σας, αποτελούμενα από δυο κρύσταλλα πάχους από 5mm έως 8mm και ενδιάμεσα περιστρεφόμενη περσίδα 25mm με μηχανισμό επαναφοράς έτσι ώστε να μπορούμε να επιτρέψουμε τη δίοδο στο φυσικό φως να διαχωρίζουμε ένα χώρο και εναλλακτικά να πετύχουμε την ιδιωτικοποίηση και αυτονομία του, αποκλείοντας την οπτική επαφή με αυτόν.
Τα χωρίσματα σε όψη κατασκευάζονται κατ επιλογή καθ όλο το ύψος με τζαμί –περσίδα η μισό μισό με δυνατότητα τυφλού τ
Χώρισμα γραφείου με εσωτερικές περσίδες Χώρισμα γραφείου με εσωτερικές περσίδες
Χωρίσματα γραφείων με εσωτερικές περσίδες
Κινητά διαχωριστικά γραφείων δαπέδου οροφής από σκελετό αλουμινίου σε χρώμα RAL της επιλογής σας, αποτελούμενα από δυο κρύσταλλα πάχους από 5mm έως 8mm και ενδιάμεσα περιστρεφόμενη περσίδα 25mm με μηχανισμό επαναφοράς έτσι ώστε να μπορούμε να επιτρέψουμε τη δίοδο στο φυσικό φως να διαχωρίζουμε ένα χώρο και εναλλακτικά να πετύχουμε την ιδιωτικοποίηση και αυτονομία του, αποκλείοντας την οπτική επαφή με αυτόν.
Τα χωρίσματα σε όψη κατασκευάζονται κατ επιλογή καθ όλο το ύψος με τζαμί –περσίδα η μισό μισό με δυνατότητα τυφλού τμήματος κυρίως στο κάτω τμήμα η όπου επιθυμούμε , αποτελούμενα από δυο μελαμίνες εκατέρωθεν διπλής όψεως 8+8mm σε χρώμα της επιλογής σας και ενδιάμεσα πετροβάμβακα 40mm-50 klg για καλύτερη θερμοηχομόνωση.
Είναι λυόμενες κατασκευές, η στήριξή τους γίνεται με ε
ΧΑΜΗΛΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Xαμηλά διαχωριστικά αλουμινίου MATIZ με απεριόριστες χρωματκές και σχεδιαστικές προτάσεις, για να υλοποιήσετε τον επαγγελματικό χώρο σας, όπως απαιτούν οι σύγχρονες δομικές ανάγκες, σε συνδιασμό με την οικονομία και την ποιότητα του περιβάλλοντος εργασίας.
Κατασκευάζονται αυτοφερόμενα με μεταλλικό πέλμα στήριξης ή σε συνδυασμό διαφορετικών αρχιτεκτονικών συνδυασμών, περιλαμβάνουν ρεγουλατόρο για την αυξομείωση των υψομετρικών διαφορών του δαπέδου.
Δυνατότητα επένδυσης από μελαμίνη, ύφασμα, ταπετσαρία, κρύσταλλα διάφανα ή αμμοβολισμένα ή με βενέτικα στορ ενδιάμεσα των κρυστάλλων με ντίζα και μπουτόν επαναφοράς.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΣΚΕΛΕΤΟΣ: Αποτελείται από ορθοστάτη διατομής (50/35) βάρους 0,890gr/m,
Κατασκευές εισόδων από αλουμίνιο Κατασκευές εισόδων από αλουμίνιο
Κατασκευές εισόδων από αλουμίνιο με κρύσταλλα δίπλα σε άπειρες σχεδιαστικές μορφές με panel αλουμινίου σε απεριόριστους χρωματισμούς και σχέδια.
Χωρίσματα τυπου PLUS Χωρίσματα τυπου PLUS
Τεχνικές προδιαγραφές κινητών χωρισμάτων.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Χωρίσματα αλουμινίου βαρέως τύπου, σειράς 65/65, ειδικά μελετημένα για οποιοδήποτε χώρο εργασίας.
1. ΣΚΕΛΕΤΟΣ: Αποτελείται από ορθοστάτη διατομής (65/65) βάρους 1250gr/m, χωρίς κουμπώματα από το δάπεδο έως την οροφή. Οι τραβέρσες είναι διατομής (65/50 βάρους 0,850 gr/m με ειδικά κουμπώματα ανάλογα με το υλικό πληρώσεως και ενώνονται με τους ορθοστάτες με ειδικούς ταχυσυνδέσμους ( σφυχτήρα-ALLEN). Για τα γωνιακά χωρίσματα τοποθετείται ειδική γωνιακή κολώνα Γ65 διατομής (80/80) βάρους 1600gr/m. Περιμετρικά τοποθετείται ειδικό προφίλ (Π) διατομής (50/40) βάρους 0,567gr/m για τις ανοχές του κτιρίου και για την εξισορρόπηση των οικοδομικών ατελειών. Για την τοποθέτηση των πρεσσαριστών πόρτων τοποθετείται ειδικό κασέλικι πόρτας διατομής (63/18)
Χωρισματα σε γυψοσανιδα και πορτες seq Χωρισματα σε γυψοσανιδα και πορτες seq
Χωρίσματα αλουμινίου τοποθετούνται στα χωρίσματα γυψοσανίδας και αποτελούνται από δύο κρύσταλλα 5+5mm και εσωτερικά βενέτικά στορ χρώμα ασημί πάχους 25mm με ντίζα και μπουτόν επαναφοράς.
Πόρτα SECURITY ανοιγωμενη (αφορά τα χωρίσματα αλουμινίου) σύμφωνα με DIN 52337, πάχος υαλοπίνακα 10,3mm, χρώματος λευκό και περιμετρική λείανση με αδαμαντοτροχό τύπου καρέ, κλειδαριά MERONI η FORMA Β5 6206, μεντεσέδες τεμάχια 2 - στοπερ .
Χαμηλα χωρισματα αλουμινιου Χαμηλα χωρισματα αλουμινιου
Xαμηλά διαχωριστικά αλουμινίου MATIZ με απεριόριστες χρωματκές και σχεδιαστικές προτάσεις, για να υλοποιήσετε τον επαγγελματικό χώρο σας, όπως απαιτούν οι σύγχρονες δομικές ανάγκες, σε συνδιασμό με την οικονομία και την ποιότητα του περιβάλλοντος εργασίας. Κατασκευάζονται αυτοφερόμενα με μεταλλικό πέλμα στήριξης ή σε συνδυασμό διαφορετικών αρχιτεκτονικών συνδυασμών, περιλαμβάνουν ρεγουλατόρο για την αυξομείωση των υψομετρικών διαφορών του δαπέδου. Δυνατότητα επένδυσης από μελαμίνη, ύφασμα, ταπετσαρία, κρύσταλλα διάφανα ή αμμοβολισμένα ή με βενέτικα στορ ενδιάμεσα των κρυστάλλων με ντίζα και μπουτόν επαναφοράς
Διαχωριστικά γραφειων τύπου plus με αμμοβολές Διαχωριστικά γραφειων τύπου plus με αμμοβολές
Διαχωριστικά τύπου plus με αμμοβολές .
Κινητά χωρίσματα αλουμινίου τύπου PLUS σε χρώμα RAL της επιλογής σας χωρισμένα από το δάπεδο έως την οροφή σε τρία , τέσσερα η και περισσότερα ισόμερη και διαμοιρασμένα τμήματα σε οριζόντια διάταξη σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου , αποτελούμενα από δυο κρύσταλλα πάχους από 5mm έως 8mm ,με δυνατότητα σε όποιο τμήμα επιθυμούμε κατεργασία αμμοβολής όλη η επιφάνεια η μέρος αυτής με σχέδιο ,η εναλλακτικά όλα διάφανα έτσι ώστε να υπάρχει καθαρότητα και διαύγεια μεταξύ των χωρών γραφείου . - See more at: http://www.athinaikitechniki.gr/index.php/proionta/content-layouts/xorismata-plus2#sthash.O5rWNEFH.dpuf
Πορτα και παραθυρο κουζινας Πορτα και παραθυρο κουζινας
Ανοιγόμενα κουφώματα.
Χρησιμοποιούνται κυρίως σε μονοκατοικίες και σε ειδικά κτίρια που διαθέτουν τον αναγκαίο για τη λειτουργία τους εσωτερικό χώρο και αντικατασταθούν παλαιά ξύλινα κουφώματα. Προσφέρουν μόνωση, ασφάλεια και όλο το άνοιγμα, αλλά χρειάζονται χώρο λειτουργίας στο εσωτερικό του κτιρίου γιατί κατά τη λειτουργία των κινητών πλαισίων (άνοιγμα-κλείσιμο) διαγράφουν καμπύλη τροχιά με τη χρήση στροφέων (μεντεσέδες). Δέχονται εξώφυλλα, σήτα με επικαθήμενο ρολό και μπορούν να τοποθετηθούν σε ενιαία κάσα φύλλου και εξώφυλλου με παντζούρι .Συναντώνται σε πολλούς τύπους και σχέδια, προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση και μεγάλη ασφάλεια και έχουν απεριόριστες εφαρμογές που μπορούν να δεχτούν πολλά αξεσουάρ και μηχανισμούς καλύπτοντας κάθε απαίτηση .
Τα ανοιγόμενα παράθυρα ανάλογα με τον τρόπο κίνησης
Ανοιγωμενα παραθυρα τζαμι/σιτα /πατζουρι Ανοιγωμενα παραθυρα τζαμι/σιτα /πατζουρι
Η μόνωση στα κουφώματα αλουμινίου

Σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή των συστημάτων αλουμινίου που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε νέο ή ανακαινισμένο κτίριο είναι η μόνωση που αυτά προσφέρουν και η οποία εξαρτάται από την επιλογή των υλικών και την συναρμολόγηση και τοποθέτηση στην οικοδομή. Κατασκευαστικά, τα σύγχρονα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου έχουν ικανοποιητική αεροστεγανότητα και υδατοστεγανότητα καθώς διαθέτουν περιμετρικά λάστιχα και μάκτρα, συγκολλημένα στις γωνίες, προβλέπουν διόδους απορροής των νερών, κτλ.. Η αεροστεγανότητα επηρεάζει άμεσα τόσο την θερμομόνωση όσο και την ηχομόνωση των κτηρίων. Η ικανότητα των κουφωμάτων να εμποδίζουν την διάδοση της θερμότητας εξαρτάται από την αεροπερατότητα της επιφάνειας του κουφώματος, που απαλείφεται, όταν τοποθετείται σωστά το κούφωμα,
Χωρίσματα εξωτερικών χώρων Χωρίσματα εξωτερικών χώρων
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ)
Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται και κατασκευάζει πτυσσόμενα διαχωριστικά αλουμινίου εξωτερικών χώρων σε διαφορές διαστάσεις κινητά η σταθερά ( ανεμοφράκτες - ανεμοθραυστες ) ανοικτού η κλειστού τύπου, με κρύσταλλα απλά ,security η τριπλεξ, με δυνατότητα κατεργασίας αμμοβολής η εκτύπωσης στο κρύσταλλο η εναλλακτικά σε panel τυφλό αλουμινίου ,σε απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς με πολυεστερική βαφή RAL .

Η εγκατάσταση τους καθώς και η μετατροπή τους στην διάταξη είναι γρήγορη εύκολη και άμεση.
Τα διαχωριστικά προτείνονται για την προστασία των καταστημάτων , cafe ,εστίασης, ξενοδοχεία κ.λ.π από τις καιρικές συνθήκες έτσι ο εξωτερικός - υπαίθριος χώρος του καταστήματος είναι σε κάθε εποχή του χρόνου παραγωγικός και έτοιμος να προσελκύσε